Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Januari 2019Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Januari 2019. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


No Comments

Jawatan Kosong Pegawai Tadbir Lembaga Pelabuhan Johor

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi jawatan kosong Pegawai Tadbir Lembaga Pelabuhan Johor (LPJ)

jawatan kosong lembaga pelabuhan johor

Lembaga Pelabuhan Johor juga bertanggungjawab untuk menguruskan Terminal Feri Tanjung Belungkor (TFTB) di Kota Tinggi dan Terminal Feri Changi (TFC) di Singapura. Kedua-dua terminal telah dibina bagi memajukan aktiviti pelancongan di Desaru dan telah mula beroperasi pada 8 September 1993. Perkhidmatan feri RORO pertama telah dijalankan oleh Syarikat Ferrylink sehingga 8 April 2002. Pada masa ini perkhidmatan feri RORO telah dihentikan dan hanya feri penumpang yang berjadual sahaja beroperasi di antara kedua-dua terminal. Kini perkhidmatan feri penumpang disediakan oleh Syarikat Limbungan Maju. Sementara Terminal Feri Tanjung Belungkor kini diuruskan oleh Syarikat Marina Island Venture Capital Sdn. Bhd.

Selain daripada laluan ke Terminal Feri Changi di Singapura, Terminal Feri Tanjung Belungkor juga memberikan perkhidmatan feri penumpang bagi laluan ke Batam dan Tanjung Pinang di Indonesia.

Info Gaji

Gaji dari RM 2,080.00 hingga RM 9,546.00

jawatan kosong pegawai tadbir lembaga pelabuhan johor

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Pegawai Tadbir Lembaga Pelabuhan Johor

Pemohon hendaklah menggunakan Borang Permohonan LPJ

PENGURUS BESAR
LEMBAGA PELABUHAN JOHOR
JALAN MAWAR MERAH 2
PUSAT PERDAGANGAN PASIR GUDANG 2
81700 PASIR GUDANG

Maklumat lanjut jawatan kosong Pegawai Tadbir Lembaga Pelabuhan Johor boleh didapati disini

Tarikh Tutup Permohonan : 15 Disember 2016

Submit a Comment