Jawatan Kosong Lembaga Pembangunan Langkawi Jun 2017

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong Lembaga Pembangunan Langkawi Jun 2017. Lembaga Pembangunan Langkawi atau singkatan LADA kali ini menawarkan jawatan kosong sebagai Pembantu Awam dengan gaji dari seperti berikut:

1. Pembantu Awam Gred 11
Kelayakan : Pengtaksiran Tingkatan 3/Penilaian Menengah Rendah
Kekosongan : 2 Kekosongan

2. Pegawai Tadbir Gred N52
Kelayakan : Pengtaksiran Tingkatan 3/Penilaian Menengah Rendah
Kekosongan : 1 Kekosongan
Gaji : RM5,750.00 – RM12,348.00
* Jawatan ini telah dikemaskini pada 11 Jun 2017

Keterangan
Bagi pengisian di Bahagian Pelaburan dan Pemudahcara Perniagaan, Keutamaan diberi kepada calon yang mempunyai ijazah dan pengetahuan serta latar belakang dan pengalaman sekurang- kurangnya 10 tahun dalam bidang kewangan, pelaburan, pembangunan wilayah, ekonomi dan pemasaran perniagaan. Keutamaan diberi kepada calon yang fasih/mahir bertutur dan menulis dalam Bahasa Inggeris).

jawatan kosong lembaga pembangunan langkawi Jun 2017
Iklan Jawatan Kosong Lembaga Pembangunan Langkawi Jun 2017

 

Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA)

Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) ditubuhkan oleh Kerajaan Persekutuan untuk merancang dan menggalakkan serta melaksanakan pembangunan di Pulau Langkawi. LADA Mengutamakan pembangunan bersepadu melalui perancangan strategik, amalan pengurusan terbaik dan kolaborasi dengan agensi-agensi kerajaan, industri dan pemimpin masyarakat.

Maklumat lanjut Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) boleh didapati disini.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Lembaga Pembangunan Langkawi Jun 2017

Permohonan jawatan kosong Lembaga Kemajuan Langkawi boleh dibuat menggunakan Borang Jawatan Kosong yang boleh dimuat turun disini.

Ketua Pegawai Eksekutif
Lembaga Pembangunan Langkawi
Tingkat 3, Kompleks LADA
Jalan Persiaran Putra
07000 Kuah, Langkawi
KEDAH DARUL AMAN
(u.p. Bahagian Sumber Manusia dan Khidmat Pengurusan)

Borang permohonan yang telah siap diisi hendaklah disertakan dengan salinan sijil-sijil atau salinan keputusan peperiksaan akhir bagi kelayakan yang diisyaratkan termasuk salinan sijil ujian lisan Bahasa Melayu (SPM) dan sekeping gambar terbaru berukuran pasport, salinan kad pengenalan, sijil kelahiran, surat berhenti sekolah dan lain-lain dokumen yang berkaitan. Setiap permohonan mestilah ditulis (NAMA JAWATAN YANG DIPOHON) di bahagian atas sebelah kiri sampul. Permohonan yang telah lengkap diisi dan ditandatangani.

Tarikh Tutup Permohonan : 11 Jun 2017 & 27 Jun 2017

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *