Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta April 2018Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Julai 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2018/2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


14 Comments

Jawatan Kosong Lembaga Kenaf Dan Tembakau Negara November 2017

Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara (LKTN) mempelawa orang ramai yang berkelayakan untuk mengisi Jawatan Kosong Lembaga Kenaf Dan Tembakau Negara November 2017. Terdapat 2 jawatan ditawarkan pada iklan dengan kelayakan minimum SPM. Maklumat lanjut adalah seperti berikut :

1. Pembantu Tadbir (P/O) Gred N19
Kekosongan : 3
Gaji : RM 1,352.00 – RM 4,003.00
Kelayakan : Sijil Pelajaran Malaysia

2. Pembantu Ehwal Ekonomi Gred E19
Kekosongan : 1
Gaji : RM 1,353.00 – RM 4,005.00
Kelayakan : Sijil Pelajaran Malaysia / Sijil Vokasional Malaysia / Sijil Kemahiran Malaysia Tahap 3

Jawatan Kosong Lembaga Kenaf Dan Tembakau Negara November 2017

Iklan Jawatan Kosong Lembaga Kenaf Dan Tembakau Negara November 2017

 

Lembaga Kenaf Dan Tembakau Negara (LKTN)

Lembaga Tembakau Negara (LTN) ditubuhkan pada 8 Oktober 1973 sebagai sebuah Badan Berkanun Persekutuan mengikut Akta Lembaga Tembakau Negara (Perbadanan) 1973 [Akta 111]. Akta 111 bertujuan menubuhkan Lembaga Tembakau Negara untuk memperbaiki dan menjalankan dengan sepatutnya industri pengeluaran tembakau, dan bagi membuat peruntukan berkenaan dengan Lembaga dan industri itu.

Berikutan kesan persaingan perdagangan terhadap industri tembakau ekoran pelaksanaan Kawasan Perdagangan Bebas ASEAN (AFTA) pada 2010 dan polisi Kerajaan yang menggalakkan pengurangan penggunaan tembakau serta pematuhan Rangka Kerja Kawalan Tembakau (FCTC) Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO), Kerajaan telah mengenal pasti satu sumber pertumbuhan baru untuk dibangunkan yang berpotensi menjana pendapatan kepada penanam iaitu tanaman kenaf.

Maklumat lanjut Lembaga Kenaf Dan Tembakau Negara (LKTN) boleh didapati disini.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Lembaga Kenaf Dan Tembakau Negara November 2017

Pemohon-pemohon yang berminat dijemput mengemukakan permohonan dengan mengisi borang permohonan jawatan kosong LKTN yang boleh dimuat turun disini

Pengarah Khidmat Pengurusan
Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara
Peti Surat 198, Kubang Kerian
15720, Kota Bharu
Kelantan.

Tarikh Tutup Permohonan : 16 NOVEMBER 2017 (KHAMIS)

Comments

  1. ahmad syafiq ahmad ahaupi

    memerlukan sangat kerja untuk menampun keluarga

  2. admin

    ahmad syafiq sila muat turun borang & mohon segera Jawatan Kosong Lembaga Kenaf Dan Tembakau Negara November 2017

  3. Salam min.mana nk dpt borang permohonan tuu? Tak jumpa cari ponnnnnn 😭😭

  4. huda

    as salam admin, mcm mna nak dapatkan borang jawatan kosong ni..mohon bagi pencerahan

  5. admin

    Sila ‘mouse over & click’ pada ‘borang permohonan jawatan kosong LKTN yang boleh dimuat turun disini disini ‘

    atau klik terus

    http://www.lktn.gov.my/images/pdf-iklan/2016/borang-jawatan-kosong2016.pdf

  6. Ida

    Salam admin..borg yg sudah diisi hntr ke mn?

  7. admin

    Borang permohonan yang telah lengkap hendaklah dikemukakan kepada :

    Pengarah Khidmat Pengurusan
    Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara
    Peti Surat 198, Kubang Kerian
    15720, Kota Bharu
    Kelantan.

  8. FATIN AMIRA

    salam,jika hantar byhand kepada siapa perlu diserahkan borang ya??

  9. admin

    FATIN AMIRA sila ke pejabat Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara, Kubang Kerian

  10. NORHANIS HAZLIN BINTI KASTUA

    saya dah ikut cara nya…tapi ttap xdapat borang nya

  11. NORHANIS HAZLIN

    saya dah ikut cara nya…tapi ttap xdapat borang nya

  12. admin
  13. Mohd Azam Mansor

    perlukan kerja ini untuk kembali bertugas di kelantan krn ayh sakit.perlukan penjagaan sebelah malam.

  14. Liza

    Permohonan online tkde ke??sy sgt memerlukan kerja dah 7tahun hbis blaja

Submit a Comment