Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Januari 2019Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Januari 2019. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


One Comment

Gaji pengurus pasukan Piala Dunia 2014

Gaji pengurus pasukan Russia, Fabio Capello mengejutkan ramai pemerhati dan pengkritik bola sepak dunia. Capello yang membimbing Russia bermula pada 26 Julai 2012 telah menerima gaji sebanyak £6.7 juta setahun. Satu angka yang besar bagi seorang jurulatih yang belum pernah membawa pasukan yang dibimbingnya mara ke final Piala Dunia.

world cup managers salaries

Apa yang lebih mengejutkan lagi, Vicente Del Bosque yang membawa pasukan Sepanyol menjulang Piala Dunia 2010 hanya menerima gaji berjumlah £2 juta dan berada di kedudukan ke-7. Dari kedudukan pertama hingga ke-6, semua pengurus ini tidak pernah membawa pasukan mereka mara ke final, namun dibayar cukup tinggi. Manakala tempat ke-8, Louis van Gaal yang membimbing pasukan Belanda mara ke final menerima gaji berjumlah £1.6 juta setahun.

Comments

  1. hai , assalammualaikum sayasaiful hafiq ingin pendapat prkerjaan yang di tawa kan tuan , puan . jika masih ade boleh saya dapat kan perkerjaan tersebut , saya ade pengalaman dalam bolak sepak . masa kesekolah dulu selalu dpat piala bolak sepak sekolah . boleh saya dpat kan kerja trssebut dngn duka cipta nye .

Submit a Comment