Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta April 2018Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Ogos 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2018/2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


61 Comments

Jawatan Kosong 7-Eleven – Terbuka

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di 7-Eleven sebagai :
1. Finance Assistant (13 Kekosongan) HQ Plaza Berjaya
2. Helpdesk Officer / Customer Service (4 Kekosongan) HQ Plaza Berjaya
3. Technical Assistant (10 kekosongan) Perak, Penang & Pahang
4. Area Technical Officer Penang
5. Site Supervisor HQ Plaza Berjaya
6. Graphic Designer HQ Plaza Berjaya
7. IT Admin Assistant / Officer HQ Plaza Berjaya

 

jawatan kosong 7 eleven
7-Eleven Malaysia Sdn. Bhd. is the owner and operator of 7-Eleven stores in Malaysia. Incorporated on 4 June 1984, 7-Eleven Malaysia has made its mark in the retailing scene and have been a prominent icon for over 28 years. We are the pioneer and the largest 24-hours convenience store operator in Malaysia.

Upon achieving its 1,000 mark in stores network, 7-Eleven Malaysia opened its door to local entrepreneurs through its unique franchising program in 2009. We are the first franchisor in the local market to offer existing profit-making stores to franchisees.

 

Cara Memohon

Pemohon yang berminat mengisi jawatan kosong 7-Eleven perlu menghantar resume ke recruitment@7eleven.com.my

jawatan kosong 7-eleven

Tarikh Tutup Permohonan : Terbuka

Comments

  1. Mohamad Faizal Mohamad shukri

    Ada jawatan kosong 7elevan di kelantan dekat kawasan kubang kerian/cherang ..jika ada call saya 0192956690

  2. sapiq..

    Assalamualaikum.. Saya ZULSHAFIQ BIN ABDULLAH . ada tak kekosongan jawatan 7ELEVEN , bandar pasir mass . jikalau ada contact saya oke.. nom 0148077972

  3. hafizzi

    jawatan kosong 7e area kl ada tak?? jikalau ada contect sy 0165022523 . kl area mana pun tak apa . sy ada trasport sendiri

  4. MASRAN BIN LUTIAM

    Assalammulikm slmt ptg,saya dari sabah
    Berminat kerja di syarikat tuan seven 7 saya memohon supervisor sekiranya masih
    ada kekosongan,pegelaman kerja saya pernah bekerja di giant one borneo selama dua tahun sebagai supervisor.

  5. muhammad ideham

    ade jawatan kosong x di muadzam jika ade call 0137949328

  6. aiman aswadi

    Assalamualaikum …ade jawatan kosong 7eleven.saya berminat untuk bekerja..jika ade call saya 010-9240284

  7. aiman aswadi

    Assalamualaikum.ade jawatan kosong tak.dkt 7eleven taman uda..dan 7eleven taman uda saya perlu sangat kerja..kalau ade cotanct saya 010-9240284

  8. nasir

    Ada kosong tak dekat 7E sentul raya sebaris kfc n pizza…019-5289677

  9. Nur Fasehah

    Salam dan selamat petang..
    Saya mencari jawatan kosong 7eleven di Kluang Johor..
    01124203210-Nur Fasehah

  10. abdol rashid

    assalamualaikum..saya mencari jawatan kosong di mana-mana 7eleven kuala lumpur..saya pernah bekerja di 7eleven sebelum ini selama setahun sebagai SSA.
    011-39978207-rashid

  11. Noratiqah Ismail

    Says mencari jawatan kosong 7E area kelantan. Jika ada hubungi sya 0179061805

  12. iena lina

    Jika ada kerja kosong 7eleven cherang..sila hubungi saya 0145481395

  13. Azizi

    Ada jawatan kosong lagi tak area melaka sungai udang .. urgent memerlukan keje .. kalau ade hbungi sye .. 01127844470

  14. amir

    berminat utk bekerja di 7eleven machang kelantan, jika ada kekosongan, hubungi 01126810552..

  15. Zarin

    jika ada kekosongan untuk bekerja d 7 eleven area KOta Bharu Kelantan pm saya yea 013-9258889

  16. hanani hussain

    saya berminat utk bekerja di 7 eleven area Tumpat kelantan, jika ada kekosongan, hubungi 01116502762

  17. wawa

    Jika ada kekosongan bekerja di 7eleven di daerah besut trgganu hubungi saya 0196930818

  18. intan

    sya mencari 7eleven kuala terengganu ade boleh content ye
    0148429341 saiful

  19. nurul ain hatirah binti che din

    Assalamualaikum . Salam sejahtera . Ada kerja kosong lagi ke 7eleven seri manjung,perak . Kalau ada pm saya 0104172599

  20. NURBAYAH BINTI BAJURI

    assalammualaikum,,,sy NurBayah, tengah cari kerja kosong,,,klu ade kerja 7elevan banting atau klia2 ade kosong contact no 0172984139 or pm sy…tq

  21. Mohamad amirul ariffin

    Assalamualaikum. Saya ingin mencari kerja di 7 eleven secara part time. Sekiranya ada pm 010-7879497. Sekian

  22. Ade lg ta kje ksong kt 7eleven area bndar sunway…uhgent..call no 01137461109 ex staff

  23. Nor Shuhada bt zahari

    Sy mencari kerja kosong 7eleven area kota bharu berhampiran dgn parkson..kalay ade call 01125670102..urgent

  24. Ad x kerja kosong 7e part time utk student dkat area UPSI? klau ad contact sy 01119827344..

  25. Muhammad khairul nizam bin zainal zubir

    Assalamulaikum saya muhammad khairul nizam kalau ada jawatan kosong 7 eleven di batu gajah perak ws tau call 0195645796

  26. firdaus rahim

    Assalamualaikum, saya muhammad nur firdaus bin abdul rahim, kalau ada jawatan kosong di 7 eleven baling, kedah ws/call saya 01140676527 atau email daus210998@gmail,com.. x kira apa jawatan pon

  27. Julia Binti Mobil

    Saya mencari kekosongan 7 Eleven area Kota Kinabalu klau ada tlong contact sy 01112194657

  28. Ying

    Nk cari kerja sebelah mlm sehingga esok pg secepat mungkin Area Kajang Bt 8 0186690140

  29. Nurul

    Mencari kekosongan di 7 elevent area pasir puteh, kelantan

  30. Muhammad firdaus

    Saya mencari kerja kosong 7elevent di pulau pinang… Kalau ada conteck saya 0134433295…kalau boleh saya nak secepat mungkin

  31. Jika ada jawatan ksong 7 eleven area kampung batu 6 kuala terengganu atau gong badak sila hubungi saya 01117809692 urgent sangt nk keeja…

  32. Nasrul Amirul Nordin

    Saya mencari kekosongan di 7-Eleven area Kota Bharu, Kelantan. Kalau ada tolong contact saya (011-14904414). Terima Kasih.

  33. Assalamualaikum..saya mencari kekosongan di 7-Eleven area kota Bharu, Kelantan..kalau ada kekosongan tolong contact saya 010-9266851
    Terima ksih..

  34. MUHD AKHBAR

    Jika ada kekosongan 7e pasir mas kelantan boleh hubungi saya 0172676928 AKHBAR

  35. Mohd yusri

    Kalau ada kosong aku pun mhu kerja 7e area sabah call aku ok 0149835581

  36. hafiz

    Kalau ada kosong aku pun mhu kerja 7e area kota bharu call saya 01865726993

  37. FATIN SYAZWANI RAMLAN

    Kalau ada kekosongan 7e area kuala terengganu , dungun , kemaman , contact number sy 013-6682847

  38. fakharurazi

    Ingin mencari jawatan kosong di seven eleven area pasir puteh , melor , bachok. Contact saya 01119804734

  39. Yaya

    Assalammualaikum nama saya yaya saya sedang mencari pekerjaan di 7e melaka kalau ada sila hubungi saya. 01126700407 terima kasih..

  40. NUR AIN SOLEHAH BT ZAMAN

    Assalamualaikum Saya NUR AIN SOLEHAH BT ZAMAN Dari MARANG TERENGGANU… Sy berminat untuK bekerja di 7elevent Terengganu… Jika Ada ke kosongan Boleh call saYa 01151243201

  41. Nur iqaa natasha bt mohd zuraini

    Area selayang ade kosong 7e? Kalau ade bole coll saya 0126211841 wsp pun takpe terima kasih

  42. amirul

    maaf kepada semua yg komen kalau ada kosong contact sya tu..awk semua kene igt awak yang nk mintakkerja bukan bos yang mintak kerja..klau awak rasa awk nak join apa slah nye awk yang contact mereka…ini tidak awak sekadar komen bg no phone lpas tu expect dirog nk call awak…silap kat situ…

  43. ada jawatan kosong area lahad datu?

  44. NURMAIZATUL AISYA BINTI ABU OMAR

    Saya maiy. Saya mencari jawatan kosong area pasir puteh. Jika ada hubungi saya di 01137652346.

  45. Jawatan kosong di 7-Eleven Permai,Sibu Sarawak.

  46. nor ashikin binti adam

    Saya Syikin mencari jawatan kosong 7 eleven area Dungun terengganu…. Kalau ada, buleh contact 01126047741

  47. Hasya Damia

    Saya mencari kerja 7E area Kota Bharu, Kelantan. Kalau ada jawatan kosong mohon contact saya. 010 5617674

  48. MUHAMMAD NAZIRUL HAIQAL BIN OSMAN

    Assalammualaikum , saya nazirul . ingin bertanya . Ada kerja kosong di 7eleven. Area Kuala terengganu atau marang . kalau Ada hubungi no. 017-5760798

  49. Assalsmmualaikum saya mormat bin baharin tengah mencari kejer kosong 7 eleven area taman taman alam,subang alam lrt atau lrt putra height.kalau ada hubungi saya no.0122798968

  50. MUHAMMAD SHAFIQ IZWAN BIN CHE MAN

    Assalamualaikum, saya memerlukan kerja di 7e secepat mungkin..urgent !! Area pasir mas, tanah merah, kota bharu. KELANTAN.. saya betul2 memerlukan kerja !! Jika ada sapa2 boleh bantu, call di 0197388646 atau whatsapp 0133472495..

    Email-shafiqizwan78@gmail.com

  51. assalamualaikum’tuan maaf saya bertanya 7eleven ade tak kerja kosong kat mana2 area kelantan..or kfc macdonald ke

  52. kalau ade pm or call nombor ni 0169371233..area kelantan kota bharu

  53. Yasmi binti abdul hamid

    Kalau ada kerjo kosong boleh pm sy area pasih puteh.boleh email or wsap sy 0199942618

  54. Akmal asyikin binti rojatt1

    Saya mencari kerja 7E area pasir mas, Kelantan. Kalau ada jawatan kosong mohon contact saya 0189144203

  55. Zaki

    bismillah. assalamualaikum sy mencari krja 7Eleven Di wakaf bharu & Kota Bharu Kelantan. seandainya ada Jawatan Kosong Di Company Tuan/Puan Boleh Contact. Saya Ke 0179024267 Muhammad Zaki Reduan.

    New Update: 23/May/2018

  56. Nik Nur Najwa

    Kalau ada kosong part time/full time,, tolong pm saya : 01155776045,,area Kota Bharu / Kubang Kerian

  57. NUR AIN AZMIRA BT ABU SEMAN

    Assalamualaikum dan salam sejahtera,saya berminat kerja part time di seven eleven kodiang/tunjang.Jika ada kekosongan wasap saya : 013-4165021

  58. M,azrul

    Assalamualikum tuan,saya berminat kerja 7eleven kuala krai.jika ada kekosongan wassap saya tuan,urgent:0142357625

  59. husni

    salam 7eleven kt kwsan bukit payong,binjai rendah,padang midin,ad kosong lg x,mcm ne sy nk mohon boleh info x plez tlg whtspp sy ea terengganu 0199718240

  60. SHALINI A/P PERIASAMY

    Selamat sejahtera,ada kerja kosong full time di seven eleven Banting,tolong what’s up saya 018-2649727.

  61. assalamualaikum w.b.t sya afiq sedia berkerja 7evelen area kelantan.. boleh kate urgent lah juga
    tk kesah kerja ape pon… janji sya dpt kerjaya itu sya bg nombor 0192829597
    sya ingin cari kerja waktu mlm

Submit a Comment