Jawatan Kosong 7-Eleven – Terbuka

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di 7-Eleven sebagai :
1. Finance Assistant (13 Kekosongan) HQ Plaza Berjaya
2. Helpdesk Officer / Customer Service (4 Kekosongan) HQ Plaza Berjaya
3. Technical Assistant (10 kekosongan) Perak, Penang & Pahang
4. Area Technical Officer Penang
5. Site Supervisor HQ Plaza Berjaya
6. Graphic Designer HQ Plaza Berjaya
7. IT Admin Assistant / Officer HQ Plaza Berjaya

 

jawatan kosong 7 eleven
7-Eleven Malaysia Sdn. Bhd. is the owner and operator of 7-Eleven stores in Malaysia. Incorporated on 4 June 1984, 7-Eleven Malaysia has made its mark in the retailing scene and have been a prominent icon for over 28 years. We are the pioneer and the largest 24-hours convenience store operator in Malaysia.

Upon achieving its 1,000 mark in stores network, 7-Eleven Malaysia opened its door to local entrepreneurs through its unique franchising program in 2009. We are the first franchisor in the local market to offer existing profit-making stores to franchisees.

 

Cara Memohon

Pemohon yang berminat mengisi jawatan kosong 7-Eleven perlu menghantar resume ke recruitment@7eleven.com.my

jawatan kosong 7-eleven

Tarikh Tutup Permohonan : Terbuka

69 Balasan untuk “Jawatan Kosong 7-Eleven – Terbuka”

  1. Ada jawatan kosong 7elevan di kelantan dekat kawasan kubang kerian/cherang ..jika ada call saya 0192956690

  2. Assalamualaikum.. Saya ZULSHAFIQ BIN ABDULLAH . ada tak kekosongan jawatan 7ELEVEN , bandar pasir mass . jikalau ada contact saya oke.. nom 0148077972

  3. jawatan kosong 7e area kl ada tak?? jikalau ada contect sy 0165022523 . kl area mana pun tak apa . sy ada trasport sendiri

  4. Assalammulikm slmt ptg,saya dari sabah
    Berminat kerja di syarikat tuan seven 7 saya memohon supervisor sekiranya masih
    ada kekosongan,pegelaman kerja saya pernah bekerja di giant one borneo selama dua tahun sebagai supervisor.

  5. Assalamualaikum …ade jawatan kosong 7eleven.saya berminat untuk bekerja..jika ade call saya 010-9240284

  6. Assalamualaikum.ade jawatan kosong tak.dkt 7eleven taman uda..dan 7eleven taman uda saya perlu sangat kerja..kalau ade cotanct saya 010-9240284

  7. Ada kosong tak dekat 7E sentul raya sebaris kfc n pizza…019-5289677

  8. Salam dan selamat petang..
    Saya mencari jawatan kosong 7eleven di Kluang Johor..
    01124203210-Nur Fasehah

  9. assalamualaikum..saya mencari jawatan kosong di mana-mana 7eleven kuala lumpur..saya pernah bekerja di 7eleven sebelum ini selama setahun sebagai SSA.
    011-39978207-rashid

  10. Says mencari jawatan kosong 7E area kelantan. Jika ada hubungi sya 0179061805

  11. Jika ada kerja kosong 7eleven cherang..sila hubungi saya 0145481395

  12. Ada jawatan kosong lagi tak area melaka sungai udang .. urgent memerlukan keje .. kalau ade hbungi sye .. 01127844470

  13. berminat utk bekerja di 7eleven machang kelantan, jika ada kekosongan, hubungi 01126810552..

  14. jika ada kekosongan untuk bekerja d 7 eleven area KOta Bharu Kelantan pm saya yea 013-9258889

  15. saya berminat utk bekerja di 7 eleven area Tumpat kelantan, jika ada kekosongan, hubungi 01116502762

  16. Jika ada kekosongan bekerja di 7eleven di daerah besut trgganu hubungi saya 0196930818

  17. sya mencari 7eleven kuala terengganu ade boleh content ye
    0148429341 saiful

  18. Assalamualaikum . Salam sejahtera . Ada kerja kosong lagi ke 7eleven seri manjung,perak . Kalau ada pm saya 0104172599

  19. assalammualaikum,,,sy NurBayah, tengah cari kerja kosong,,,klu ade kerja 7elevan banting atau klia2 ade kosong contact no 0172984139 or pm sy…tq

  20. Assalamualaikum. Saya ingin mencari kerja di 7 eleven secara part time. Sekiranya ada pm 010-7879497. Sekian

  21. Sy mencari kerja kosong 7eleven area kota bharu berhampiran dgn parkson..kalay ade call 01125670102..urgent

  22. Assalamulaikum saya muhammad khairul nizam kalau ada jawatan kosong 7 eleven di batu gajah perak ws tau call 0195645796

  23. Assalamualaikum, saya muhammad nur firdaus bin abdul rahim, kalau ada jawatan kosong di 7 eleven baling, kedah ws/call saya 01140676527 atau email daus210998@gmail,com.. x kira apa jawatan pon

  24. Saya mencari kekosongan 7 Eleven area Kota Kinabalu klau ada tlong contact sy 01112194657

  25. Nk cari kerja sebelah mlm sehingga esok pg secepat mungkin Area Kajang Bt 8 0186690140

  26. Saya mencari kerja kosong 7elevent di pulau pinang… Kalau ada conteck saya 0134433295…kalau boleh saya nak secepat mungkin

  27. Jika ada jawatan ksong 7 eleven area kampung batu 6 kuala terengganu atau gong badak sila hubungi saya 01117809692 urgent sangt nk keeja…

  28. Saya mencari kekosongan di 7-Eleven area Kota Bharu, Kelantan. Kalau ada tolong contact saya (011-14904414). Terima Kasih.

  29. Jika ada kekosongan 7e pasir mas kelantan boleh hubungi saya 0172676928 AKHBAR

  30. Kalau ada kosong aku pun mhu kerja 7e area sabah call aku ok 0149835581

  31. Kalau ada kosong aku pun mhu kerja 7e area kota bharu call saya 01865726993

  32. Kalau ada kekosongan 7e area kuala terengganu , dungun , kemaman , contact number sy 013-6682847

  33. Ingin mencari jawatan kosong di seven eleven area pasir puteh , melor , bachok. Contact saya 01119804734

  34. Assalammualaikum nama saya yaya saya sedang mencari pekerjaan di 7e melaka kalau ada sila hubungi saya. 01126700407 terima kasih..

  35. Assalamualaikum Saya NUR AIN SOLEHAH BT ZAMAN Dari MARANG TERENGGANU… Sy berminat untuK bekerja di 7elevent Terengganu… Jika Ada ke kosongan Boleh call saYa 01151243201

  36. Area selayang ade kosong 7e? Kalau ade bole coll saya 0126211841 wsp pun takpe terima kasih

  37. maaf kepada semua yg komen kalau ada kosong contact sya tu..awk semua kene igt awak yang nk mintakkerja bukan bos yang mintak kerja..klau awak rasa awk nak join apa slah nye awk yang contact mereka…ini tidak awak sekadar komen bg no phone lpas tu expect dirog nk call awak…silap kat situ…

  38. Saya maiy. Saya mencari jawatan kosong area pasir puteh. Jika ada hubungi saya di 01137652346.

  39. Saya Syikin mencari jawatan kosong 7 eleven area Dungun terengganu…. Kalau ada, buleh contact 01126047741

  40. Saya mencari kerja 7E area Kota Bharu, Kelantan. Kalau ada jawatan kosong mohon contact saya. 010 5617674

  41. Assalammualaikum , saya nazirul . ingin bertanya . Ada kerja kosong di 7eleven. Area Kuala terengganu atau marang . kalau Ada hubungi no. 017-5760798

  42. Assalsmmualaikum saya mormat bin baharin tengah mencari kejer kosong 7 eleven area taman taman alam,subang alam lrt atau lrt putra height.kalau ada hubungi saya no.0122798968

  43. Assalamualaikum, saya memerlukan kerja di 7e secepat mungkin..urgent !! Area pasir mas, tanah merah, kota bharu. KELANTAN.. saya betul2 memerlukan kerja !! Jika ada sapa2 boleh bantu, call di 0197388646 atau whatsapp 0133472495..

    Email-shafiqizwan78@gmail.com

  44. Kalau ada kerjo kosong boleh pm sy area pasih puteh.boleh email or wsap sy 0199942618

  45. Saya mencari kerja 7E area pasir mas, Kelantan. Kalau ada jawatan kosong mohon contact saya 0189144203

  46. bismillah. assalamualaikum sy mencari krja 7Eleven Di wakaf bharu & Kota Bharu Kelantan. seandainya ada Jawatan Kosong Di Company Tuan/Puan Boleh Contact. Saya Ke 0179024267 Muhammad Zaki Reduan.

    New Update: 23/May/2018

  47. Kalau ada kosong part time/full time,, tolong pm saya : 01155776045,,area Kota Bharu / Kubang Kerian

  48. Assalamualaikum dan salam sejahtera,saya berminat kerja part time di seven eleven kodiang/tunjang.Jika ada kekosongan wasap saya : 013-4165021

  49. Assalamualikum tuan,saya berminat kerja 7eleven kuala krai.jika ada kekosongan wassap saya tuan,urgent:0142357625

  50. salam 7eleven kt kwsan bukit payong,binjai rendah,padang midin,ad kosong lg x,mcm ne sy nk mohon boleh info x plez tlg whtspp sy ea terengganu 0199718240

  51. Selamat sejahtera,ada kerja kosong full time di seven eleven Banting,tolong what’s up saya 018-2649727.

  52. assalamualaikum w.b.t sya afiq sedia berkerja 7evelen area kelantan.. boleh kate urgent lah juga
    tk kesah kerja ape pon… janji sya dpt kerjaya itu sya bg nombor 0192829597
    sya ingin cari kerja waktu mlm

  53. Ad jawatan kosong ke di 7e area tumpat dan wakaf bharu..klau ad call no ini 0128280901

  54. Assalamualaikum Sy Nurul.. Sy sdng menacri pekerja di 7e area Kota Bharu. Blh dikata urgent jgk.. Klau ada blh pm sy 01140271638

  55. asalamualaikum.saya kamarul fahmie, ada kerja kosong ke di seven eleven area tumpat, wakaf bharu, kota bharu…jika ada hubungi saya 01125475982

  56. assalamualaikum saya NURSHAHIDA AMIRA ade kerja kosong ke 7 eleven area tasik biru kundang..kalau ade hubungi saya 0172197889

  57. Asslamualaikum saya NOOR ZAILATUL AZLINDA ada kerjakosong ke 7 eleven area bachok,beris kubur besar..kalau ada call saya 0173356187

  58. Assalamualaikum saya NUR NABILAH BINTI MOHAMED. Saya ingin bertanya adakah terdapat mana-mana jawatan kosong di 7 Eleven kawasan Pengkalan Chepa dan Kota Bharu. Jika ada, minta jasa baik pihak tuan untuk menghubungi saya di talian 011-25440534. Terima Kasih.

  59. Assalamualaikum saya HUSNA AMALIN BT HASHIM,saya cuti sem break selama 3 bulan ,jika pihak tuan memerlukan pekerja di kawasan pengalan chepa dan kota bharu sila hubungi saya 01243891671 .terima kasih

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *