Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Disember 2017Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Januari 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2017/2018 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


No Comments

Jawatan Kosong Jurutera MATRADE Mei 2017 – KL

Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE), sebuah agensi promosi eksport barangan dan perkhidmatan Malaysia dibawah Kementerian Perdagangan Antarabangsa & lndustri (MITI) mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan, berdaya saing, berwawasan, berfikiran dinamik dan yang mempunyai keyakinan yang tinggi serta boleh menyumbang ke arah kecemerlangan, untuk mengisi Jawatan Kosong Jurutera Matrade Mei 2017 seperti berikut :

1. Jurutera Gred J44
Gaji : RM3,608.00 – RM10,557.00
Kelayakan : Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan dengan pengalaman 5 tahun

Jawatan Kosong Jurutera Matrade Mei 2017

Iklan Jawatan Kosong Jurutera Matrade Mei 2017

 

Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE)

Misi MATRADE untuk mempromosikan eksport Malaysia telah membolehkan banyak syarikat tempatan berada dibarisan hadapan di pasaran global. Kini kami terus meletakkan syarikat-syarikat Malaysia yang berpotensi mempunyai taraf antarabangsa, kami membantu menjadikan frasa ‘Made In Malaysia’ sinonim dengan keunggulan, kehandalan dan boleh dipercayai.

Maklumat lanjut Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE) boleh didapati disini.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Jurutera Matrade Mei 2017

Permohon yang berminat mengisi jawatan kosong di MATRADE perlu memohon secara online melalui Portal Pekerjaan Jobsmalaysia (Menggunakan carian Majikan – Matrade)

jawatan kosong matrade

Ketua Pegawai Eksekutif
Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE)
Tingkat 17, menara MATRADE
Jalan Khidmat Usaha, Off Jalan Duta
50480 Kuala Lumpur
(u/p: Unit Pengurusan Sumber Manusia)

Tarikh Tutup Permohonan : 28 Mei 2017

Submit a Comment