Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Januari 2019Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Januari 2019. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


No Comments

Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia 30 Julai 2018

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan mempunyai komitmen yang tinggi untuk berkhidmat di Lembaga Getah Malaysia. 5 jawatan ditawarkan pada iklan Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia 30 Julai 2018. Maklumat lanjut adalah seperti berikut :

1. Pegawai Penyelidik Q41
Kelayakan : Ijazah Sarjana Muda

2. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29
Kelayakan : Sijil / Diploma

3. Pembantu Setiausaha Pejabat N19
Kelayakan : Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)

4. Pembantu Tadbir (Perkeranian/operasi) N19
Kelayakan : Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)

5. Pengawal Keselamatan Kp11
Pentaksiran Tingkatan Tiga (PT3) / Penilaian Menengah Rendah (PMR)

Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia 30 Julai 2018

Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia 30 Julai 2018

 

Lembaga Getah Malaysia

Lembaga Getah Malaysia merupakan badan yang bertanggungjawab terhadap industri getah di negara ini. LGM ditubuhkan pada 1 Januari 1998, hasil gabungan Institut Penyelidikan Getah Malaysia (RRIM), Lembaga Penyelidikan dan Kemajuan Getah Malaysia (MRRDB) dan Lembaga Pasaran Getah Malaysia (MRELB) untuk meneruskan usaha memajukan serta membangunkan industri getah seperti yang dilakukan selama 78 tahun yang lalu. Kemajuan R&D dalam getah asli (NR) yang telah dicapai oleh RRIM juga telah meninggalkan impak terhadap industri NR Malaysia dan negara-negara pemprosesan NR yang lain.

Objektif utama LGM ialah untuk membantu pembangunan dan pemodenan industri getah Malaysia dalam semua aspek daripada penanaman pokok getah, pengeluaran dan pemprosesan getah mentah, pembuatan barangan getah dan pemasaran getah dan produk getah.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia 30 Julai 2018

Pemohon yang berminat mengisi jawatan kosong di Lembaga Getah Malaysia perlu mengisi borang permohonan yang boleh dimuat turun disini.

Lembaga Getah Malaysia
260 Jalan Ampang
50450 Kuala Lumpur

Tarikh Tutup Permohonan : 30 Julai 2018

Submit a Comment