Jawatan Kosong Pembantu Tadbir

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk membuat permohonan jawatan kosong di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) seperti berikut :
1. Pembantu Tadbir Sambilan (PTS)
jawatan kosong ssm
The Companies Commission of Malaysia (SSM) is a statutory body formed as a result of a merger between the Registrar of Companies (ROC) and the Registrar of Businesses (ROB) in Malaysia which regulates companies and businesses. SSM came into operation on 16 April 2002. The main activity of SSM is to serve as an agency to incorporate companies and register businesses as well as to provide company and business information to the public. As the leading authority for the improvement of corporate governance, SSM fulfils its function to ensure compliance with business registration and corporate legislation through comprehensive enforcement and monitoring activities so as to sustain positive developments in the corporate and business sectors of the Nation.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Pembantu Tadbir

Pemohon yang berminat mengisi jawatan kosong SSM boleh memohon secara online disini.

jawatan kosong pembantu tadbir

Tarikh Tutup Permohonan : Pengambilan Sepanjang Tahun Telah ditutup

12 Balasan untuk “Jawatan Kosong Pembantu Tadbir”

  1. saya intan nurhida adiera binti abdul jalil…lepasan sijil institut pertanian dan dip in agribisness…ingin mencarii jawatan yang ade kekosongan…mampu berkhidmat dalam kumpulan..berkerja dengan baik dan bersikap tegas dalam menjalan kan tugas..call saya 0100517233

  2. mintak psh kat jakim ade nak guna org. hntr surat melalui pos atau by hand ke sumbernya

  3. assalamualaikum dan selamat pagi. saya fresh graduate berjurusan ijazah sarjana muda sains sukan dengan kepujian dan ingin mencari kerja dalam apa jua bidang. pernah berkhidmat dengan Teknikal Sukma Perak sebagai Penyelaras Permainan dan Teknikal. boleh hubungi/whataps di 0136226294(arif)

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *