Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Januari 2019Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Januari 2019. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


One Comment

Job Vacancies TV AlHijrah – 22 Mei 2014

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di AlHijrah Media Corporation (TV AlHijrah) sebagai :
Eksekutif Audit Dalaman & Pengurusan Risiko
Eksekutif Pengurusan Acara
Eksekutif Media Baru
Penerbit & Editor Berita
Eksekutif Perkhidmatan Skrin
Penyambut Tetamu
Latihan Industri

 

jawatan kosong tv alhijrah
AlHijrah Media Corporation pengendali stesen TV AlHijrah adalah sebuah syarikat jaminan Kerajaan Malaysia di bawah Menteri di Jabatan Perdana Menteri. Kami menyajikan teknologi penyiaran yang canggih dengan menjadi Stesen TV Percuma yang berfungsi sepenuhnya dalam teknologi Digital dan Aplikasi Penyiaran Definisi Tinggi yang pertama di Malaysia. Sebagai sebahagian daripada rancangan pengembangan syarikat, kami sedang mencari calon-calon yang berkelayakan dan berbakat untuk menyertai pasukan TV AlHijrah.

 

Cara Memohon

Pemohon yang berminat hendaklah menghantar resume lengkap mereka menyatakan gaji semasa dan dipohon bersama-sama dengan foto saiz pasport (tidak dikembalikan) kepada:

Jabatan Sumber Manusia
ALHIJRAH MEDIA CORPORATION (TV AlHijrah)
Kompleks Pusat Islam,
Jalan Perdana,
50480 Kuala Lumpur.
Tel : 03-22601600
Fax : 03-22601566
E-mail : jobs@tvalhijrah.com

Hanya calon yang telah disenaraipendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Maklumat lanjut jawatan kosong TV Al-Hijrah boleh didapati disini.

 

Tarikh Tutup Permohonan : 10 April – 22 Mei 2014

Comments

  1. yati

    Any job vacancy for jurutera audio

Submit a Comment