Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta September 2018Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta September 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2018/2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


One Comment

Jawatan Kosong Pusat Zakat Negeri Sembilan

Pusat Zakat Negeri Sembilan merupakan sebuah agensi yang melaksanakan perkhidmatan Kutipan Zakat bagi Negeri Sembilan khususnya dan Malaysia amnya. Kami memerlukan individu yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti berikut:

1. Eksekutif Unit Pemasaran Internet Dan Media Sosial
Kelayakan : Ijazah dakan bidang penyiaran

2. Pembantu Eksekutif Unit Pemasaran Internet Dan Media Sosial
Kelayakan : Diploma animasi

Jawatan Kosong Pusat Zakat Negeri Sembilan

Iklan Jawatan Kosong Pusat Zakat Negeri Sembilan

 

Jawatan Kosong Pusat Zakat Negeri Sembilan

Pusat Zakat Negeri Sembilan, anak syarikat milik penuh Majlis Agama Islam Negeri Sembilan, ditubuhkan pada 29hb September 1998 dengan nama pendaftaran MAINS Zakat Sdn. Bhd (469543-H).

PZNS memulakan operasi di Baitulmal MAINS dan berpindah ke Bangunan Wisma Cahaya pada tahun 1999 dan beroperasi sepenuhnya di Ibu pejabat PZNS di Betaria Business Centre pada bulan Mei tahun 2000.

Bermula hanya dengan penglibatan 10 orang kakitangan, PZNS kini mempunyai seramai 73 orang warga kerja yang terlatih dan berkelayakan daripada pelbagai bidang termasuk bidang agama, perakaunan, sumber manusia dan teknologi maklumat.

PZNS kini mempunyai sebanyak 12 buah kaunter yang terletak di lokasi-lokasi yang strategik di setiap daerah di Negeri Sembilan.

PZNS ditubuhkan bagi memperbaiki dan memperkemaskan lagi kutipan zakat di Negeri Sembilan. Ianya secara langsung akan memberikan kesan yang besar kepada agihan zakat. Dengan menggunakan tenaga muda yang mahir dan disokong oleh penggunaan teknologi terkini, PZNS diharapkan mampu menjadi sebuah Badan Korporat Muslim yang berdaya saing dan mampu memartabatkan institusi zakat di negeri ini khasnya dan di negara amnya.
 

Cara Memohon Jawatan Kosong Pusat Zakat Negeri Sembilan

Jika berminat, sila hantar butir-butir peribadi yang lengkap, salinan sijil-sijil dan gambar berukuran passport terbaru (yang tidak dikembalikan) kepada :

PENGURUS BESAR
Pusat Zakat Negeri Sembilan
Aras 17, Kompleks Menara Mains,
Jalan Taman Bunga, 70100 Seremban, Negeri Sembilan.
Tel : 06-7651402
Email : aida@zakatns.com.my

Tarikh Tutup Permohonan : 31hb Disember 2017

Comments

  1. Jawatan Kosong Guru Al-Quran (RM2900) Sambilan / ONLINE ( Seluruh Malaysia, Brunei, Singapore ) – http://www.darrulfurqan.blogspot.com/p/blog-page.html

Submit a Comment