Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Januari 2019Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Januari 2019. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


6 Comments

Job Vacancies Pengurusan Air Pahang Berhad – Terbuka

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan di Pengurusan Air Pahang Berhad (PAIP) seperti berikut :
Pembantu Operasi Ne1
Penolong Operasi Ne3
Pengurus M1

 

LOGO PAIP
Pengurusan Air Pahang Berhad (PAIP) secara rasminya telah di tubuhkan pada 1 Februari 2012 melalui pengkorporatan Jabatan Bekalan Air Pahang (JBAP) dan merupakan anak syarikat milik penuh Kerajaan Negeri Pahang. Dengan pengkorporatan JBAP, Kerajaan Negeri dengan secara rasminya menyerahkan urusan operasi merawat, membekal, membersih dan memungut hasil air daripada penjualan air bersih yang selama ini dikendalikan oleh JBAP kepada PAIP.

PAIP telah dilesenkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) sebagai operator bekalan air untuk Negeri Pahang selaras dengan peruntukan Akta 655 (Akta Industri Perkhidmatan Air 2006). Dengan itu, PAIP berfungsi memberi perkhidmatan bekalan air bersih yang memuaskan dari segi kuantiti dan kualiti kepada pengguna dengan cara yang paling berekonomi untuk memenuhi keperluan pembangunan sosial dan ekonomi Negeri Pahang Darul Makmur.

Selain daripada itu, PAIP juga bertanggungjawab ke atas perancangan, pembangunan dan pengurusan Sistem Bekalan Air Negeri Pahang Darul Makmur di samping mengebil dan memungut hasil bekalan air bagi pihak Kerajaan Negeri Pahang. PAIP juga bertindak sebagai penasihat atau perunding kepada Kerajaan Negeri Pahang kepada perkara-perkara yang melibatkan industri bekalan air.

 

Cara Memohon

Pemohon yang berminat mengisi jawatan kosong Pengurusan Air Pahang boleh memohon secara online melalui Sistem eJob.

Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan
Pahang Darul Makmur
aduan@paip.com.my
Tel : +(609) 571 2222
Fax : +(609) 571 2221

 

Tarikh Tutup Permohonan : 26 Januari 2015

Comments

 1. s.h.a

  masih ad kkosongan lg ke?

 2. admin

  Jawatan adalah terbuka. Sila pohon jawatan kosong Pengurusan Air Pahang Berhad secepat mungkin

 3. muhammad akram

  Masih ada lagi ke kekosongan jawatan paip utk tahun 2017 nie?

 4. Muhammad nur bin mahmood

  Tidak boleh mohon online

 5. Sharizal bin mahussin

  Mohon untuk pemandu

 6. Nasarudin

  Tlg bg cra mhon on9 jwtan paip phang utk thn 2018

Submit a Comment