Jawatan Kosong UMP 17 Mei 2018 Universiti Malaysia Pahang

Warganegara Malaysia rakyat negeri Pahang yang berkelayakan adalah dipelawa untuk mengisi jawatan kosong UMP (Universiti Malaysia Pahang). Terdapat hanya 1 kekosongan jawatan pada iklan Jawatan Kosong UMP 17 Mei 2018 seperti berikut:

1. Penolong Pegawai Sains C29
Tangga Gaji RM1,505.00 (Minimum) – RM5,696.00 (Maksimum)
Kelayakan : Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia / Diploma
Penempatan Jawatan: FAKULTI SAINS & TEKNOLOGI INDUSTRI, GAMBANG

Jawatan Kosong UMP 17 Mei 2018 Universiti Malaysia Pahang
Iklan Jawatan Kosong UMP 17 Mei 2018

 

Universiti Malaysia Pahang (UMP)

Universiti Malaysia Pahang (UMP) adalah sebuah universiti teknikal yang ditubuhkan pada tahun 2002. UMP menawarkan pelbagai program teknikal berteraskan Kejuruteraan dan Teknologi. Dalam bidang penyelidikan pula, universiti memberi tumpuan kepada penyelidikan gunaan dan projek-projek industri dengan industri setempat bagi memperkayakan pengajaran dan pembelajaran di samping mempromosikan aktiviti-aktiviti pengkomersialan produk penyelidikan.

Kampus tetap UMP kini telah mula beroperasi di Kuala Pahang, Pekan pada 27 Julai 2009. Pada masa ini, ia menempatkan tiga buah fakulti iaitu Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (FKM), Fakulti Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (FKEE) dan Fakulti Kejuruteraan Pembuatan (FKP). Kampus seluas 642 ekar ini boleh menampung sehingga 10,000 orang pelajar dan 2,000 orang staf.

UMP beroperasi di kampus yang terletak di Gambang, Kuantan. Kampus yang terletak kira-kira 30 kilometer dari pusat bandar Kuantan ini mempunyai keluasan 126 ekar persegi yang boleh menempatkan 5,000 orang pelajar. Kampus UMP terletak di lokasi strategik berhampiran dengan Lebuh Raya Pantai Timur, zon perindustrian kimia, petrokimia, pembuatan, automotif dan juga bioteknologi bagi Negeri Pahang Darul Makmur.

Maklumat lanjut Universiti Malaysia Pahang (UMP) boleh didapati disini.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong UMP 17 Mei 2018

Permohonan jawatan kosong UMP hendaklah dibuat secara atas talian dengan mengisi maklumat pemohon di laman web UMP, E-recruitment UMP

BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA
JABATAN PENDAFTAR
CANSELERI TUN ABDUL RAZAK
UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG,
26600 PEKAN,
PAHANG DARUL MAKMUR
(U/P : UNIT PELANTIKAN)

Tarikh Tutup Permohonan : 17/05/2018

Satu Balasan untuk “Jawatan Kosong UMP 17 Mei 2018 Universiti Malaysia Pahang”

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *