Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Januari 2019Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Januari 2019. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


One Comment

Job Vacancies Perbadanan Bukit Bendera Pulau Pinang – 26 Jun 2014

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia keutamaan anak Negeri Pulau Pinang yang berkelayakan bagi mengisi jawatan di Perbadanan Bukit Bendera, Pulau Pinang seperti berikut:
– Engineer (Control & Automotive)
– Internal Auditor

 

jawatan kosong Perbadanan Bukit Bendera Pulau Pinang
Perbadanan Bukit Bendera Pulau Pinang atau Penang Hill Corporation (PHC) telah ditubuhkan dibawah Enekmen Kerajaan Negeri Pulau Pinang pada 10 September 2009.Pada asalnya ianya segala urusan pentadbiran dan operasi keretapi diuruskan oleh Unit KeretapiBukit Bendera dibawah Pejabat Setiausaha Kerajaan NegeriPulau Pinang (SUK).Dengan penubuhan PHC.pengurusan keretapi telah memperluaskan bidang bukan saja mentadbir operasi keretapi bukit bendera malah juga terlibat dalam pembangunan di seluruh kawasan Bukit Bendera seperti yang diwartakan dalamWarta Kerajaan NegeriPulau Pinang.

Cara Memohon

Permohon yang berminat mengisi jawatan kosong di Perbadanan Bukit Bendera perlu mengisi borang secara online disini.

PENGURUS BESAR
PERBADANAN BUKIT BENDERA PULAU PINANG
JALAN STESEN BUKIT BENDERA
AYER ITAM
11500 PULAU PINANG
(u.p ; Bahagian Khidmat Pengurusan)
No. Tel : 04-8288880 No. Fax : 04-8288862

Tarikh Tutup Permohonan : 26 Jun 2014

Comments

  1. Manimaran a/l Prabakaran

    Lookink for job .secondary spm only

Submit a Comment