Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Januari 2019Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Januari 2019. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


2 Comments

Jawatan Kosong Espek Livestok 15 April 2018 RISDA

Semua anggota RISDA dan Syarikat Milikan RISDA serta seluruh warga Negara Malaysia yang berkelayakan adalah dipelawa untuk mengisi kekosongan di ESPEK Livestock Sdn. Bhd. yang merupakan anak syarikat RISDA. Terdapat 2 jawatan ditawarkan pada iklan Jawatan Kosong Espek Livestok 15 April 2018 seperti berikut :

1. Kerani Kewangan (KG3)
Gaji : RM 1,409.00 – RM 3,053.60
Kelayakan : Diploma Perakaunan

2. Penyelia Ternakan (TG3)
Gaji : RM 1,460.00 – RM 3,108.60
Kelayakan : SPM/SPMV atau Sijil SKM/Sijil Veterinar

Jawatan Kosong Espek Livestok 15 April 2018

Iklan Jawatan Kosong Espek Livestok 15 April 2018

 

ESPEK Livestock Sdn. Bhd. (ELSB)

ESPEK Livestock Sdn. Bhd. (ELSB) adalah sebuah Syarikat Milikan RISDA (SMR) melalui pegangan saham oleh RISDA Estates Sdn. Bhd. ESPEK Livestock Sdn Bhd yang telah hampir 20 tahun berkecimpung dalam industri penternakan negara adalah pengasas pengurusan ternakan secara integrasi yang utama dalam Malaysia. Pengurusan yang di gabungkan dengan pengurusan ladang untuk menghasilkan baka lembu yang bermutu dan menjadi nadi pengeluar terunggul baka lembu di Malaysia.

ELSB mula beroperasi pada tahun 1999 dengan teras perniagaan yang meliputi ternakan lembu secara integrasi sawit di ladang-ladang RISDA. Ternakan diternak di ladang RISDA kini berjumlah 10,000 ekor dijangka dapat mengeluarkan 2500 ekor ternakan bermutu tinggi kepada pasaran ruminan negara.

Kini, ELSB mengorak langkah dalam memajukan perniagaan dengan pengeluaran produk hiliran berasaskan daging berjenama Chekoley. Produk Chekoley akan dipasarkan di pelbagai rangkaian pasaraya tempatan serta di eksport ke luar negara khususnya di Timur Tengah.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Espek Livestok 15 April 2018

Permohonan hendaklah dibuat secara bertulis dengan menyertakan Resume, salinan kad pengenalan, salinan surat beranak, sekeping gambar terkini berukuran passport, sailnan sijil/diploma/ijazah dan dokumen sokongan berkaitan ke:

Ketua Pegawai Eksekutif
ESPEK Sdn. Bhd.
No. 39-2, Tingkat 2, Jalan Sulaiman 3,
Taman Putra Sulaiman
68000 Ampang Selangor
Email : nora@espeklivestock.com

Tarikh Tutup Permohonan : 15 April 2018

Comments

  1. Isabella Marilyn

    I am interested this job position as Clerk.

  2. admin

    Cik Isabella sila mohon segera jawatan diatas

Submit a Comment