Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Disember 2018Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Mac 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2018/2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


No Comments

Jawatan Kosong Yayasan Selangor 23 Februari 2018

Pemohon – pemohon adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi beberapa kekosongan jawatan di Yayasan Selangor. Terdapat 6 jawatan ditawarkan pada iklan Jawatan Kosong Yayasan Selangor 23 Februari 2018 seperti berikut :

1. Eksekutif Undang – Undang
2. Penyelia Kewangan
3. Kerani Pembiayaan Pendidikan
4. Operator Telefon Komunikasi Korporat
5. Pengawal Keselamatan Asrama Yayasan Selangor Klang
6. Pembantu Juruteknik Pengurusan Fasiliti

 

Yayasan Selangor

“Yayasan Selangor telah diperbadanankan di bawah Akta Syarikat 1965 Syarikat Berhad Menurut Jaminan (Company Limited By Guarantee). Ditubuhkan pada 5 November 1970 tanpa modal saham, Yayasan Selangor merupakan sebuah agensi Kerajaan Negeri Selangor yang bertanggungjawab sepenuhnya dalam bidang pembangunan pendidikan Negeri Selangor.

Sehingga kini Yayasan Selangor masih mengekalkan tradisi sebagai agensi Kerajaan Negeri Selangor yang bertanggungjawab memberi peluang pendidikan kepada semua lapisan masyarakat dan sentiasa bergerak maju ke arah memartabatkan pendidikan negeri Selangor.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Yayasan Selangor 23 Februari 2018

Pemohon juga hendaklah menghantar ‘resume’ beserta borang permohonan perjawatan di Bahagian Sumber Manusia & Latihan.

YAYASAN SELANGOR
TINGKAT 18, MENARA YAYASAN SELANGOR
NO. 18A, PERSIARAN BARAT
46000 PETALING JAYA,SELANGOR DARUL EHSAN
(U.P : BAHAGIAN SUMBER MANUSIA & LATIHAN)

Tarikh Tutup Permohonan : 23 Februari 2018

Submit a Comment