Jawatan Kosong Kolej KETENGAH 31 Julai 2018

Kami mempelawa individu yang berkelayakan dan bermotivasi tinggi untuk bersama-sama kami di Kolej Ketengah bagi mengisi kekosongan jawatan berikut. Terdapat 2 jawatan ditawarkan pada iklan Jawatan Kosong Kolej KETENGAH 31 Julai 2018 seperti berikut :

1. KAUNSELOR PENDIDIKAN (Kontrak)
Kelayakan : Ijazah sarjana muda kepujian dalam bidang psikologi, psikologi klinikal atau kaunseling

2. PUSTAKAWAN (Tetap)
Kelayakan : Ijazah sarjana muda kepujian Sains Pengajian Maklumat / Perpustakaan

Jawatan Kosong Kolej KETENGAH 31 Julai 2018
Jawatan Kosong Kolej KETENGAH 31 Julai 2018

 

Kolej KETENGAH

Kolej Ketengah merupakan sebuah Institusi Pengajian Tinggi Swasta (IPTS) yang bernaung di bawah Syarikat Ketengah Holding Sdn. Bhd (KHSB) iaitu syarikat anak Lembaga Kemajuan Terengganu Tengah (KETENGAH), sebuah agensi di bawah Kementerian Pembangunan Luar Bandar.

Kolej Ketengah menawarkan program-program akademik ‘HOME-GROWN’ pada peringkat Sijil dan Diploma dalam bidang Teknologi Maklumat, Aplikasi Multimedia dan Pendidikan Awal Kanak-kanak. Dengan menjalinkan usahasama dengan Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) dan Institusi Pengajian Tinggi Swasta (IPTS) seperti dengan Universiti Kuala Lumpur (UniKL) program pengajian peringkat Sarjana Pentedbiran Perniagaan telah dijalankan. Manakala pada tahun 2018 beberapa program seperti Diploma Perakaunan, Diploma Sumber Manusia dan Diploma Pemasaran akan dijalankan secara ‘FRANCAIS’ dengan pihak Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA).

logo kolej ketengah

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Kolej KETENGAH 31 Julai 2018

Calon-calon yang berminat dipelawa untuk mengemukakan resume terperinci, menyatakan gaji sekarang dan gaji yang dipohon, nombor telefon dan gambar bersaiz pasport (tidak dikembalikan) ke alamat di bawah atau melalui email :

admin@kolejketengah.edu.my

Ketua Pegawai Eksekutif
Kolej Ketengah
Bandar Al Muktafi Billah Shah
Jalan Sultan Sulaiman
23400 Dungun
Terengganu
Faks: 098223817

(Kami mengucapkan terima kasih kepada semua calon yang berminat, walaubagaimanapun, hanya calon yang disenarai pendek untuk temuduga akan dihubungi)

Tarikh Tutup Permohonan : 31 Julai 2018

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *